Varne Buiten
Logo Logo

Bereikbaarheid van Varne Buiten

Varne Buiten ligt aan de Zeeweg in Heiloo, aan de aantrekkelijke ‘zeekant’. U woont hier op een bijzonder mooi plekje van Heiloo, op 15 minuten fietsafstand van Egmond aan Zee, maar ook dicht bij het centrum. Heiloo is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima bereikbaar.

Met de auto

Heiloo is te benaderen via de provinciale verbindingswegen N203, N242 en N9 en de snelweg A9 (Ring Alkmaar). Heiloo krijgt zelfs een eigen afslag vanaf de A9. De provincie Noord-Holland, gemeenten Alkmaar, Castricum en Heiloo en Rijkswaterstaat hebben hierover overeenstemming bereikt. De afslag, die zal aansluiten op de N203, zou in 2018 gereed kunnen zijn.

Eigen NS-station

Aan de Zeeweg (halte Ewisweg) kunt u op de bus stappen richting Egmond aan Zee of het NS-station van Heiloo. Vanaf hier brengt de trein u binnen een half uur naar Amsterdam CS. Ook Alkmaar (circa 6 km), Haarlem (circa 30 km) en de luchthaven Schiphol (circa 40 km) zijn zowel met de trein als met de auto gemakkelijk te bereiken vanaf Heiloo.

Op de fiets

De kustdorpen Egmond aan Zee en Bergen aan Zee, met prachtige stranden en duinen, liggen op fietsafstand van de dorpskern van Heiloo. Het fietsennetwerk in en rondom het dorp is uitgebreid en goed onderhouden.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?