Varne Buiten
Logo Logo

Nieuwbouw in Heiloo

Heiloo is een heerlijk dorp om te wonen. Met precies de gemoedelijkheid die u zoekt, maar ook alle belangrijke voorzieningen. Natuur, recreatie, relaxen, shoppen of uitgaan. U bent overal even dichtbij!

Proef de sfeer van toen

Varne Buiten ligt aan De Omloop en de Zeeweg in Heiloo. Het gebied lijkt een uitloper van de grote tuinen die vroeger zo typerend waren voor buitenverblijven. Groen, stil en de zilte geur van de zee die uw neus prikkelt. Bomen die elk seizoen weer anders ogen. Een locatie waar de rijken vroeger hun tweede huis bouwden. Is het geen heerlijk idee dat u hier straks óók kunt wonen?

Noorderneg

Varne Buiten grenst aan recreatiegebied Noorderneg, een langgerekt park met een waterpartij, het restant van een oude veenstroom. Daaromheen strekt het bos zich uit, met af en toe een doorkijkje naar het (duin)landschap. Hier dwaalt u eindeloos over grasvelden, door bosjes en langs oevers en een vennetje. De natuur is er rijk aanwezig, met een uitbundige bloei in de zomer.

Activiteiten in Heiloo

In Heiloo hoeft u zich te vervelen. Met de Noorderneg in de achtertuin en het strand op 15 minuten fietsen kunt u er heerlijk op uit op zomerse dagen. Ook vinden er jaarlijks veel activiteiten plaats op het evenemententerrein aan De Omloop. Zoals de jaarlijkse kermis in juni/juli en Timmerdorp Heiloo, hét vakantie-evenement van Heiloo, waaraan ruim 600 kinderen deelnemen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?