Varne Buiten
Logo Logo

Voorzieningen in Varne Buiten

Varne Buiten staat voor ‘landstedelijk’ wonen: in het groen, maar met alle voorzieningen dichtbij. Het gezellige dorpscentrum, winkelcentrum ’t Loo en Het Hoekstuk, het NS-station, buitenzwembad Het Baafje, de golfbaan en de scholen zijn op loop- en fietsafstand. Heiloo kent een sterke sociale samenhang, dankzij voorzieningen voor kunst, cultuur, sport, onderwijs en recreatie in het dorp, en een rijk verenigingsleven. Ook heeft Heiloo gezellige cafés en leuke, goede restaurants.

Winkelen

Dicht bij Varne Buiten vindt u 2 grote winkelcentra, Het Hoekstuk en 't Loo. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor lekker uitgebreid winkelen. In Het Hoekstuk zijn onder andere supermarkten Albert Heijn en Lidl gevestigd, een Etos, Keurslager, Chinees restaurant en een kapsalon. In Winkelhof ’t Loo vindt u naast een Albert Heijn ook een Hema, Bruna, een schoenenwinkel, bakkerij en juwelier.

Sport en ontspanning

Voor sporten zijn er genoeg faciliteiten in Heiloo. Op het grote vernieuwde sportpark Het Maalwater zijn diverse sportverenigingen gevestigd, onder andere voor voetbal, tennis en atletiek. Verder vindt u in de buurt zwembad Loos, buitenzwembad Het Baafje en Golf & countryclub Heiloo. Voor fitness, personal training of fysiotherapie heeft Healthcenter Vennewater uitgebreide faciliteiten. Heerlijk ontspannen na het sporten? Breng lekker een bezoek aan Thermen Vennewater.

Horeca

Voor lekker eten en drinken en gezellige terrasjes heeft u in Heiloo keuze genoeg. Enkele horecagelegenheden in de nabije omgeving van Varne Buiten zijn bijvoorbeeld restaurant Klein Varnebroek, café De Eethoek en restaurant Wildschut.

Onderwijs en kinderopvang

In de buurt van Varne Buiten zijn verschillende scholen voor basisonderwijs, zowel voor openbaar als voor Rooms Katholiek, Christelijk en voor Freinetonderwijs. Scholen voor voortgezet onderwijs zijn te vinden in Bergen en Alkmaar. Voor de opvang van de allerkleinsten zijn er in de buurt van Varne Buiten genoeg mogelijkheden, net als voor buitenschoolse opvang.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?